Eladó, kiadó ingatlan Szigetszentmiklóson, eladó telek szigetszentmiklóson

 

Szigetszentmiklós a Közép-Magyarország régióhoz, Pest-megyéhez és a Ráckevei-kistérséghez tartozik. Budapesttől néhány kilométerre Délre helyezkedik el a Csepel-szigeten. Szigetszentmiklós irányítószáma 2310, körzethívószáma pedig 24. Népessége a 2011-es népszámlálás adatai szerint 34331 fő.

 

Szigetszentmiklós Duna parti település, illetve Tököllel, Halásztelekkel, Szigethalommal, Dunaharasztival, Taksonnyal és Budapesttel határos.

 

 

Budapest közelségének és a város fejlett infrastruktúrájának köszönhetően a legtöbb eladó lakó ingatlan Szigetszentmiklóson hamar gazdára talál. A szigetszentmiklósi ingatlanpiac vevői oldalán a legnagyobb mértékben a Budapesten dolgozó, de csendesebb lakókörnyezetre vágyó még budapesti lakosok képviseltetik magukat.

 

Emellett nagy átmenő forgalma, és ipari fejlettsége kiválóan alkalmassá teszi számos profitorientált gazdasági tevékenység végzésére is. Szigetszentmiklós egyike a legalacsonyabb munkanélküliségi rátával rendelkező településeknek Magyarországon. Érdekesség, hogy sok Szigetszentmiklósi munkavállaló a Csepel-sziget más településeiről illetve Budapestről jár ide dolgozni, míg innen viszont sokan ingáznak Budapestre. Ezt nagyban megkönnyíti számukra a Ráckevei HÉV, amely több megállóval is rendelkezik Szigetszentmiklóson, és egészen Budapest IX. kerületéig viszi az utasokat (Vágóhíd).

 

Mind ennek köszönhetően itt nem csak lakóingatlant érdemes vásárolni, hanem az ipari ingatlanokat keresőknek is ideális célpont. Oldalunkon szintén megtalálható sok jó minőségű eladó telek Szigetszentmiklóson és környékén.

 

Szigetszentmiklósi ingatlan kínálatunk megtekintéséhez kattintson az oldal alján található linkre!

 

 

Az ingatlanról bővebben »

Telek Szigetszentmiklós

Eladó egy 4539 négyzetméteres telek Szigetszentmiklóson közel a buszhoz, HÉV-hez és üzletekhez.
Az ingatlan irányára : 9.078.000 Ft .

Az ingatlanról bővebben »

Ingatlan Szigetszentmiklós

Eladó egy 67 négyzetméteres, 2 szobás, 1 fürdőszobás családi ház Szigetszentmiklóson 835 négyzetméteres telken, saját kúttal, közel a tömegközlekedési eszközökhoz.
Az ingatlan irányára : 13.500.000 Ft .

 

 

Részletek, és további eladó házak, telkek, ingatlanok Szigetszentmiklóson >>

Vállalkozások|Honlapkészítés Miskolc